object(stdClass)#2463 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

 

 

Kokkere og vaske op med udsigt og hygge

køkken.ostbygning.600I 2006 opførte vi en stor ny servicebygning som er placeret i den østlige del af pladsen og som bl.a. indeholder køkken med komfurer, vaske, ovne og mikroovn, til fri afbenyttelse.

 

I direkte forbindelse med køkkenet er der et stort opholdsrum/TV-stue, hvor maden kan nydes og snakken ofte går om hvordan dagen er forløbet, der er udgang til en dejlig stor terrasse med 2 stengriller med borde og bænke, hvor maden kan nydes. Denne terrasse er et samlingspunkt  og der hygges og grilles hele sommeren.

terrasse.serviceost.600

I opholdsrummet arrangerer vi flere gange årligt diverse arrangementer

  

 

På samme tid renoverede vi de to gamle servicebygninger i den vestlige ende af pladsen og bl.a. køkkenfaciliteterne fik nye borde med gasblus og vaske.

 

I denne bygning er der direkte adgang fra køkkenet ud til en dejlig overdækket terrasse med griller hvor maden kan nydes. Denne terrasse er ofte samlingspunktet når der skal hygges og grilles, da vores grillplads også er placeret her.

 

Udendørs vaskeplads og fiskerenseplads er der også blevet plads til i begge bygninger.

opvask.udekøkken.600

Når man sidder og hygger sig i opholdsrummet har man den skønneste udsigt ud over pladsen og fjorden.

 

Det er meget vigtigt for os at vores servicefaciliteter altid fremstår, rene, pæne og velholdte, Derfor holder vi en høj rengøringsstandard med rengøring op til 2 gange dagligt i højsæsonen.

 

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

 

Husk også altid at efterlade en vask eller et køkkenbord som du gerne selv ville overtage det.