object(stdClass)#1694 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

På cykel rundt om Horsens og Husodde Strand CampingFå et overblik over de mange aktiviteter og tilbud der findes i Horsens og omegn

Med oplevelsesportalen Discover Denmark får du et samlet overblik over de mange aktiviteter og tilbud nær dig, når du holder ferie i Danmark.

Surf på Horsens Fjord fra Husodde Strand Camping

 

Portalen er gratis at bruge, og den indeholder mere end 1.000 aktiviteter og tilbud. Aktiviteterne er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde de bedste oplevelser for både store og små.

 

Er vejret godt, guider Discover Denmark dig til skønne oplevelser ude i den vestjyske natur, og når vejret svigter, finder du nemt en hel stribe af indendørsaktiviteter for hele familien.

 

paint 250Og det behøver ikke koste en bondegård at holde ferie i Danmark, for med Discover Denmark finder du også de mange aktiviteter, som kan opleves kvit og frit.

 

Se mere på: discoverdenmark.dk