object(stdClass)#1678 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

- kultur, natur, arkitekturstorie

moesgaard 250px 2Besøg Moesgaard Museum og få en kulturhistorisk museumsoplevelse i international klasse. I de arkæologiske udstillinger om den danske bronzealder, jernalder og vikingetid og de etnografiske udstillinger om bl.a. døden i forskellige kulturer kommer du helt tæt på menneskene bag de udstillede genstande. Den 16.000 m2 store udstillingsbygning og de scenograferede og dramatiserede udstillinger skaber samvær og oplevelser på tværs af generationer.

moesgaard 250px 1Den 1. april – 30. september 2015 kan publikum opleve særudstillingen Den Første Kejser – Kinas terrakottahær.

I museumshoppen kan gæster gå på oplevelse blandt spændende bøger og anderledes gaveidéer, og i caféen, der har udsigt til skoven og vandet, kan man nyde lette anretninger og lune retter med et nordisk twist.


Museets græsklædte tagflade er åben for publikum året rundt og byder på en storslået udsigt over Aarhusbugten, skoven og det smukke guldalderlandskab.


Nyd også området omkring museet: Den gamle Moesgård Herregård, Stavkirken, Skovmøllen, Oldtidsstien og Moesgård Strand.

Moesgaard Museum

Moesgård Allé 15 - 8270 Højbjerg
Tel 87 39 40 00

Læs mere her - www.moesgaardmuseum.dk