object(stdClass)#1652 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Gågade i Horsens - Danmarks bredeste gågade med masser af aktiviteter og mulighed for shopping

 

Turist i Horsens ! We Love Having You Here !

Horsens centrum kun 5 km fra Horsens City Camping !

 

Cafeliv i Horsens

 

Horsens er ferie på østkysten, hvor oplevelserne er mange og spænder fra smuk natur over store koncerter til sport og kulturelle oplevelser.


Den charmerende gamle købstad ved Horsens Fjord er fuld af kunst, arkitektur og historie og du finder store tilbagevendende begivenheder som f.eks. Europæisk Middelalderfestival og Holmboe i Horsens. Du kan læse mere om Horsens her


Horsens Statsfængsel åbnede i 2012 og turistbureauet er flyttet op på FÆNGSLET.


visit brochure 2018 dkVi elsker gæster i Horsens - ”We Love Having You Here”, fordi vi oprigtigt holder meget af at have gæster i Horsens-området og ønsker, at du får et fantastisk ophold med masser af aktiviteter og særlige oplevelser.

 

Vi håber, at du vil opleve denne ekstra personlige service som en varm modtagelse og en hjælp på din vej rundt i og omkring Horsens.

Vi har bl.a. af frivillige turistambassadører og turistinformationsfilialer i en række af byens butikker og kulturinstitutioner, der sørger for den gode velkomst.


Vi håber du vil nyde dit ophold i Horsens!

visithorsens logo blaa 300px

Horsens Statsfængsel
Fussingvej 8 - 8700 Horsens
Tlf.: 7560 2120
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Læs mere her - www.visithorsens.dk