object(stdClass)#2194 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(20) "Plads til fred og ro" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Vi har to af disse dejlige hytter til 6 personer med badeværelse. De ligger begge ugeneret og hyggeligt længst oppe i skoven i den nordvestlige del af pladsen, hyggeligt afskærmet på en skråning med store træer. På pladsoversigten kan du finde hytterne som H3 og H4.

 

6 pers. hytte med bad på  25 m2

 

 

6 hytte bad large liggendeI hytten er der opholdsrum med to køjesenge, spiseplads og køkken. Soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus.

 

Køkkenet har ovn med elkogeplader og vask med varmt/koldt vand. Der er naturiligvis TV og elvarme i hytten.

 

Badeværelset er med toilet, håndvask og brusenihe.

 

På den store møblerede terasse, der vender mod sydøst, er der rig mulighed for at hygge sig og nyde udsigten over pladsen.

 

Hytten er naturligvis fuldt udstyret med service til 8 personer, kaffemaskine, elkedel, dyner og hovedpuder


Masser af natur og skov på Horsens City Camping

I lav- og vintersæsonen kan hytterne være ret kolde, hvis der ikke bliver tændt for varmen inden jeres ankomst. Så hvis du ønsker opvarmning så ring eller skriv en mail til os med dette ønske. Hvis du booker online skal du blot krydse af, hvis du ønsker opvarmning.


Hunde tilladt 480x480

Du må gerne have hund med, de er hjertelig velkommen i denne hyttetype, sålænge ejeren, husker snoren og posen!