object(stdClass)#2588 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Idealer Standort für Ihre Zeltferie - bringen Sie ihre eigenes Zelt mit !

 

ikon udsigt

Dieser Areal ist besonders für primitive Camping.

Zelten bedeutet billiges camping. Mitten in der Natur - echtes Urlaub. Fahhrad und Zelt ist ganz einfach die billigst möglische Urlaubsform.

Sie beruhigen sich als Sie die Stille des Naturs geniessen, besonder Morgens und Abends als alles erwache - oder wieder zu Ruhe gehst.

Leicht reisen und alles auf nächster Nähe - das ist Zeltenurlaub.

Die orange Zelte sind Areale besonders für Zelt-campers, aber natürlich können Sie auch einer von die andere Platz-typen buchen.

 

Camping teltplads virtueltour

Machen Sie eine virtuelle Tour

Hier fliegen Sie den östlichen Teil des Platzes vorbei, Sie können überfliegen oder eine virtuelle Spaziergang auf der Platz machen

 

 

Bemerken Sie, dass es kein Strom in die Zeltarealen gibt, und dass man nicht Autos mitbringen dürfen. Die mussen Sie auf der Parkplatz bei der Rezeption parken.

Müssen Sie nur die Handy aufladen, können Sie das in der Fernsehraum oder Küche tun. Man dürfen aber nicht seine Kühlbox hier aufladen.

Wir tauschen ganz kostenlos Ihre Kühlelemente in der Rezeption.

 

 

 

Rigtig familieferie er Teltferie

Er I på cykelferie i Østjylland eller har I ikke mulighed for at køre med campingvogn efter jeres bil, kan I med fordel tage jer en prisbillig overnatning på vores særlige teltplads, hvis I selv medbringer teltet.

Teltområdet ligger med fantastisk læ oppe i skoven og I har adgang til alle de samme faciliteter, som de øvrige campister. Telt området ikke nummereret, det er ikke muligt at have bil med området, så jeres bil skal parkeres på P-pladsen ved receptionen.

Der er ikke strømtilslutning i teltområderne og i teltområderne. Har du kun behov for opladning af din telefon, kan du gøre det i TV-stuen eller køkkenet. Det er dog ikke tilladt at tilslutte kølebokse m.v. i TV-stuen eller køkkenet.

Du kan gratis ombytte dine køleelementer i receptionen.

 

Hvor kan jeg ellers ligge i telt på på Horsens City Camping

I har også mulighed for at slå jeres telt op på en af de nummererede pladser på resten af campingpladsen. Det koster det samme med telt som med campingvogn.

Du vælge f.eks. en af de fantastiske pladser i 1. række med udsigt over Horsens Fjord. Fra disse pladser kan I nyde solnedgangen over en af de smukkeste fjorde i Østjylland 

Camping i telt for børnefamilier

Du kan også vælge en af vores børnevenlige pladser, hvis du på camping med børn. Området med børnevenlig camping er fantastisk godt til telte camping, tæt på servicebygninger, tæt på pool og masser af læ og solskin.

Her kan du sætte dit telt op på alle pladser

 

Har du ikke dit eget telt, kan du leje af os.

Vi har et telt klart til en familieferie fiks og færdigt i et Glampingtelt, tæt på servicebygninger, legeplads og med sol hele dagen

Her er glampingtelte klar til din ferie.

 

Sådan finder du teltpladsen på pladsoversigten

Teltpladsen er markeret med et telt-ikon på pladsoversigten. Som sagt kan I frit vælge en af de andre pladser på campingpladsen. Det koster dog fuld pris. Teltpladsen giver en billigere overnatningsmulighed.

 

En måske mere bæredygtig ferie

Hold ferie med god samvittighed. Hvordan du kan holde en mere bæredygtig ferie på camping.

Hverdagens faste rutiner gør det enkelt at indarbejde gode, bæredygtige vaner. Men hvad gør du, når ferien står for døren, børnene gerne vil ud at rejse og ønskerne til oplevelser og trangen til at gøre noget særligt melder sig? Svaret er enkelt. Med en campingferie på Horsens City Camping er det let at holde fast i hverdagens gode bæredygtige vaner samtidig med, at følelsen af ferie kan få lov til at sænke sig.

Ikke alene er der en pointe i at vælge Østjylland og Horsens City Camping som destination, det er en måde hvor du undgår de lange køreturer og bilkøer i udlandet eller de lange flyrejser.

Men også på en lang række andre punkter giver camping på Horsens City Camping i Østjylland mening som en mere bæredygtig ferieform. Vi har på Horsens City Camping styr på daligdagens gode bæredygtige vaner og står klar til at hjælpe dig til du kan holde campingferie med børn, hund, ja hele familien samlet, med god samvittighed.