object(stdClass)#2508 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

vintersol paa husodde 600"Sneen knirker under fødderne, men ellers er der tyst, da lejrchef på Husodde Strand Camping i Horsens, René Kofoed, viser rundt på pladsen. Selv fuglene er tavse, så kun deres forskellige spor på kryds og tværs i alt det hvide afslører dem." 

Vintervogne-250xCitatet er fra journalist Søren Flott fra Jyllandsposten der besøgte os den 29/1 2010, sne var der masser af på hele pladsen.


Vintercamping er nogen helt anderledes end sommercamping, her er det roen og freden der tæller. En af vores helårscampister bemærker "Her er så smukt, når sneen ligger på alle træerne", hendes mand udtaler samstemmende "og når vi er ude og gå, kan vi se dyrenes spor. Her er både harer og fasaner, der spankulerer rundt omkring."

Servicebygning varm og åben hele vinteren

Vinterudsigt-250xVi har i investeret i ny vej og dræning i hele vinterområdet. Til vore vintergæster holder vi servicebygningen i den østlige ende af pladsen åben og varm hele vinteren, således at man kan få et bad uden at "fryse tæerne af".


Vore store familiehytter er ligeledes åbne hele året. De andre hytter kan åbnes såfremt gæsterne ønsker det, dog skal det bemærkes at der ikke er vand i andre hytter end familiehytterne.

Snerydning og arbejde på pladsen

Vi rydder sne i det omfang det er nødvendigt og salter rundt om bygningerne, men vi forsøger at undgå at salte på vejene og anvender i stedet grus, sand og andre materialer, således at vi ikke ødelægger naturen og græsset.

Vintervogne2-250xI vinteren 2010/2011 Har vi udført et større græs- og jordforbedring arbejde i vinterområdet. Vi indskrænker derfor kørsel med biler på græsarealer til det absolutte minimun og lukker i perioder kørsel på græsareale helt.

I vinteren vil vi ligeledes begrænse kørslen på græsarealerne, således at vi kan få helt styr på græsarealerne og kun tillade kørsel på veje og anviste P-områder. Vi håber naturligvis på vore gæster forståelse for at vi vil undgå de problemer vi har haft med dybe spor i græsset og den meget mudder. Vi vil igen i år ligge en del sand på jorden, for at forbedre den. sammen´med græsfrø og gødning.

Det kan desuden forekomme andet arbejde på pladsen, dette vil dog fortrinsvis forekomme i hverdagene.

Kiosken har lukket men vi sælger gas i receptionen. Vi har dog morgenbrød i weekenden, hvis du bestiller dagen før.

Klik her for at se priserne som vintercampist

Vi glæder os til at byde velkommen til jer som vintergæster på Husodde Strand Camping

Dorthe og René