object(stdClass)#2617 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Next to the playground, the pool, the beach, new playmates and each other

 

icon with space for children

This area is made especially for you who have children with you on camping

Rammen for en perfekt familievenlig campingferie er vigtig. Vi har derfor delt pladsen op, så vi har noget for alle generationer.

Vi er selv en familie med børn. Det er derfor vigtigt for os, at pladsen er børnevenlig, og denne del af pladsen er gjort børnevenlig, så når du camperer med dine børn, skal børnene have lov til at hygge sig, og du skal være lov til at slappe af alene og sammen med dine børn.

Dine børn kan bestemt ikke få nok af at lege med hinanden og deres nye legekammerater. På vores legeplads hygger de sig med det store klatrestativ, poolen, hoppepuden, sandkassen og meget mere.

Som forældre på en børnevenlig campingplads får du en mere afslappende ferie og flere penge til at nyde nabolaget med dine børn.

Så tag på camping med hele familien og oplev samværet med dem du holder af og bor tæt på Horsens fjord, centrum af Horsens og masser af smuk natur.

Gule pladser er pladser specielt for familier med børn, nogle pladser er selvfølgelig bedre end andre. Alle pladser er placeret i nærheden af servicebygningen, legepladsen og poolområdet.

 

 

 

Availability calendar - Pitch for kids

Below you can see when our places for children are available.
Select the desired dates and start your booking.