object(stdClass)#2101 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

bad toilet virituel dkVi har 4 servicebygninger, hvoraf den sidste er renoveret i 2020.

Servicebygning med 4 stjernede faciliteter på Horsens City Camping

 

De to bygninger er placeret i den østlige del af pladsen, og indeholder herre- og dameafdeling med toilet/bad, store familiebaderum, handicapfaciliteter og naturligvis en børneafdeling med faciliteter i børnestørrelse.

De to andre servicebygninger er placeret centralt på pladsen. Her findes naturligvis også herre- og dameafdelingen med toilet/bad, store familiebade, børnebad og handicapfaciliteter.

Ved begge bygninger findes der også udslag til kemiske toiletter.

Børnebadekar og børnefaciliteter på Horsens City Camping

Udover disse faciliteter har vi en mindre toiletbygning (strandtoiletbygning) der er placeret ved indgangen til pladsen.


Denne bygning er for alle incl. strandgæster og indeholder toilet, urinal og handicap-facilileter


Det er meget vigtigt for os at vores servicefaciliteter altid fremstår, rene, pæne og velholdte, Derfor holder vi en høj rengøringsstandard med rengøring op til 2 gange dagligt i højsæsonen.

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

Husk også altid at efterlade et toilet, en håndvask eller et baderum som du gerne selv ville overtage det.