object(stdClass)#2480 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

4-stjernede facilitetsbygninger til voksne og børn

Moderne bygninger med baderum, toiletter, familiebaderum og køkkener m.m.

 

 

To bygninger er placeret i den østlige del af pladsen, og indeholder herre- og dameafdeling med toilet/bad, store familiebaderum, handicapfaciliteter og naturligvis en børneafdeling med faciliteter i børnestørrelse.

 

To servicebygninger er placeret centralt på pladsen. Her findes naturligvis også herre- og dameafdelingen med toilet/bad, store familiebade, børnebad og handicapfaciliteter.

Ved begge bygninger findes der også udslag til kemiske toiletter.

 

Overdækket terrasse ved TV-stuen

 

Servicebygning med 4 stjernede faciliteter på Horsens City Camping

 

Specielle baderum til de mindste af vores gæster

 

 

Det skal være spændende for alle at være på camping og derfor har vi lavet specielle børneafdelingen med badekar, toiletter og hndvaske til de mindste af vores gæster og naturligvis med pusleplads til de helt små der skal have hjælp. Vi har børneafdelinger i både øst og vest afdelingerne.

 

Det er meget vigtigt for os at vores servicefaciliteter altid fremstår, rene, pæne og velholdte, Derfor holder vi en høj rengøringsstandard med rengøring op til 2 gange dagligt i højsæsonen.

 

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

 

Husk også altid at efterlade et toilet, en håndvask eller et baderum som du gerne selv ville overtage det.

 

Udover disse faciliteter har vi en mindre toiletbygning (strandtoiletbygning) der er placeret ved indgangen til pladsen.

Denne bygning er for alle inkl. strandgæster og indeholder toilet, urinal og handicap-facilileter