object(stdClass)#2895 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

- ER DU GOD TIL MINIGOLF ? Spil Middelalder minigolf med 18 huller

Så skulle du prøve en udfordring på Horsens City Minigolf, en rigtig middelalder 18 hullers minigolfbane. Vi har en 18 hullers eventyrbane med mange spændende udfordringer.

 

Prøv af spille "Minigolf in the dark". Vi tænder faklerne, når vejret tillader det.

 

 

Midt på minigolfbanen er der en stor ridderborg-ruin. Hvis du ikke passer på kommer du i gryden hos heksen eller får en tur i gabestokken. Hele banen er anlagt med kunstgræs.
Er du bare til sjov og hygge så er minigolfbanen på Horsens City Camping, tidligere Husoddde Strand Camping, lige stedet.

 

Her er der mulighed for nogle timers god underholdning og leg for hele familien.

 

Du kan nyde en kold fadøl, et glas vin, en kold vand eller noget helt andet, mens du hygger dig på banen. Kiosken byder på mange overraskelser.

 

Sådan ser vores nye minigolfbane ud

 

 


Minigolf for hele familien

Voksne 65 kr      Børn (0-12 år) 60 kr

 

Få gl. dags isvaffel eller softice til special pris når du spiller Minigolf

Pris inkl. is

Voksne 90 kr      Børn (0-12 år) 85 kr

  

Banen hos Horsens City Minigolf er placeret udenfor bommen. Du kan få en gammeldags isvaffel og  softice sammen med et spil minigolf, uden at være campist. Alle priser er for et spil.


HALLOWEEN MINIGOLF

 

Vi har pyntet minigolfbanen op i uge 41 og 42 med græskar, spøgelser og andre spændende sager. Lyset er også helt specielt på minigolfbanen.

 


Køller, bolde og regnskabstavle lejes i receptionen eller i butikken.

 

Minigolfbanen er åben hver dag fra Påske og indtil efterårsferien (uge 42).