object(stdClass)#2620 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Autocamper - Plads med udsigt eller Stellplatz

 

ikon med fred og ro

Disse områder er lavet specielt til dig, der har en autocamper

En del af campingpladsen er specielt tilpasset de behov som vore mange autocampergæster har. Der er billige stellpladser til en hurtigt overnatning og der er store og små pladser med udsigt over fjorden. Du og din autocamper er velkommen overalt på Horsens City Camping.

Om det bare er nogle dages ferie væk fra hverdagen, eller om I tager på en længere roadtrip, er mulighederne mange. Hos os kan I finde en tryg og fleksibel overnatning med adgang til de faciliteter, der gør ferien behagelig. Samtidig med at I får mulighed for at overnatte i noget af Danmarks smukkeste natur. 

Fra din autocamper kan du på a-pladserne nyde synet af Horsens Fjord og Husoddde strand, som med sin bredde og store vandoverflade er imponerende flot.

Du kan parkere din autocamper direkte ved siden af en færdig træterrasse så kan slå markisen ud og sætte dig ud på din egen terrase og nyde dit ophold. Vi har 2 af disse pladser i vores område med plads til børn. Vi vil gerne yde den bedst mulige service til dig, derfor har vi etableret en serviceplads for autocampere, hvor du kan tømme spildevand og påfyldes rent drikkevand m.v.

A- og S-pladser er pladser specielt til autocampere, visse pladser er naturligvis bedre end andre. A-pladserne har udsigt over Horsens Fjord og stranden. S-pladserne er vores Stellplatze som er belagt med sten og hvor vi har plads til selv de største autocampere året rundt. 

 

 

 

Hvornår er pladsen ledig?

I denne kalender kan du se, hvornår pladserne der er specielt lavet til autocampere er ledige.
Klik på den ønskede start- og slutdato på den plads du ønsker og begynd din booking.

Det er kun muligt at booke online indtil dagen før ankomst. Ønsker du at booke på selve dagen, bedes du kontakte vores information på +45 75 65 70 60 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Oplever du problemer ifbm. booking, er du altid velkommen til at kontakte os.