object(stdClass)#1655 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Halloween i uge 42

Aktiviteter hver dag, hele ugen

graeskarhoved

 

- - - Onsdag - - -

 

Minigolf og softice

Vi har lavet lidt specielt halloween stemning på vores minigolfbane, så vi spiller en lille minigolf turnering fra kl. 16, hvor alle vores gæster der bor på pladsen kan deltage. Der er naturligvis en lille præmie i de forskellige aldersgrupper. I prisen er der inkluderet en special lille Halloween Softice. Prisen er den normale minigolfpris.
minigolf by night 2

 

- - - Torsdag - - -

 

Kom i legehuset og lav dit eget græskar

Kl. 15.00 laver vi græskarhoveder og serverer blodrødt saftevand til alle børn.
Tilmelding i receptionen senest kl. 12.00, pris 20 kr. pr. græskar.
graeskarhoved

 

- - - Fredag - - -

 

Pandekager og hygge på bålpladsen

Vi tænder bålet på bålpladsen kl. 16 og gør klar til pandekager og saftevand og lidt hygge i skumringen. Er der en af forældrene/bedsteforældrene der har nogle gode fortællinger så bare tag en med. Vi må prøve og se om vi kan finde en god spøgelseshistorie.
Pandekager og saftevand

 


Graeskarfabrikken.DjursTag en tur i Djurs sommerland - der fejrer Halloween med masser af sjove oplevelser

I Djurs sommerland kan I glæde jer til en skræmmende, sjov halloween-event for hele familien med imponerende udsmykning, udklædningskonkurrencer og sjove aktiviteter. Oplev en forvandlet park med 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse - Djurs sommerland har åbent alle dage i hele efterårsferien. Husk du kan købe billetten med rabat hos Horsens City Camping.