object(stdClass)#2619 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Helt tæt på fjorden, tæt på naturen og friheden til at være menneske

 

ikon udsigt

Dette område er lavet specielt til dig, der ønsker “Plads med første klasses udsigt”

Fra din campingvogn kan du nyde synet af Horsens Fjord, som med sin bredde og store vandoverflade er imponerende flot.

Du får ro i sjælen, når du om morgenen eller om aftenen oplever stilheden og naturens farver spille i fjorden. I løbet af dagen er livet på fjorden - vandet, fuglene, fiskeriet, badegæsterne, kajakroere, windsurfere og fritidssejlere - en fornøjelse at observere og deltage i.

Lyseblå pladser er pladser i første række med udsigt, visse pladser har naturligvis bedre udsigt end andre da der er bevoksning udenfor pladsen.

Horsens City Camping er placeret på et helt unikt stykke land, en odde helt ned mod vandet. Med en 1. række plads får du en placering på campingpladsen, der ligger kystnært og med den bedst mulige udsigt ud over vandet.

Den største ulempe ved 1. række pladserne er, at der ikke er de bedste læforhold. Plads nr. 100 & 101, har god læ og ligger fantastisk med god beplantning og godt i læ.

1. række strandpladser er lyseblå på pladskortet. Den lyseblå firkant viser hvordan du skal placere din vogn/telt for at få den bedst oplevelse.

Alle pladser har en størrelse på mellem 100 og 140 m2. Størrelsen på den enkelte plads kan dog variere alt efter beplantning og pladsens fysiske placering på campingpladsen.

 

 

 

Ledighedskalender

Her kan du se, hvornår pladserne i 1. række med udsigt over Horsens Fjord er ledige.
Vælg den ønskede dato og begynd din booking.