object(stdClass)#2616 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Tæt på legepladsen, poolen, stranden, nye legekammerater og ikke mindst hinanden

 

Ikon - Camping med børn

Dette område er lavet specielt til dig, der tager på camping med børn

Rammerne til en perfekt familie venlig campingferie. er vigtige. Vi har derfor opdelt pladsen så vi har noget for alle generationer.

Vi er selv en børnefamilie. Det er derfor vigtigt for os at pladsen er børnevenlig og denne del af pladsen er lavet børnevenlig så når du er på camping med dine børn, så skal børnene have lov til at more sig og du skal have lov til at slappe af alene og sammen med dine børn.

Dine børn kan helt sikkert ikke få nok af at lege med hinanden og deres nye legekammerater. På den vores legeplads morer de sig med det store klatrestativ, poolen, hoppepuden, sandkassen og meget mere.

Som forældre på en plads til børnevenlig camping får du en mere afslappende ferie og større overskud til at nyde nærheden med dine børn.

Derfor, tag på camping med hele familien og oplev samværet med dem, du holder af og bo tæt på Horsens fjord, Horsens centrum og masser af smuk natur.

Gule pladser er pladser specielt til familier med børn, visse pladser er naturligvis bedre end andre. Alle pladserne ligger i nærheden af servicebygningen, legepladsen og poolområdet.

 

 

 

Ledighedskalender plads til børn

Herunder kan du se, hvornår vores pladser til børn er ledige.
Vælg de ønskede datoer og begynd din booking.