object(stdClass)#2613 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Kør ind til Husodde Strand Camping i Horsens

Dorthe og René og vore børn Oliver og Terese  vil gerne byde velkommen til Horsens City Camping i hjertet af Østjylland. Det her er vores svar på en campingplads og vi faldt for den lige midt i Horsens. Pladsen har 3-stjerner og er en spændende familiecampingplads beliggende i vidunderlig natur lige ud til Horsens Fjord.

Familien kofoed på Husodde Strand Camping altid klar til at tage hånd om dig

 

Her findes både fred og ro og mulighed for mange aktiviteter ved stranden med badning og windsurfing.

Den børnevenlige strand ler lige uden for bommen.

 

Naturen lige uden for døren

Pladsen er på over 100.000 m2. Pladsen er indrettet med store pladser, så der er god plads omkring vogne og telte. Det hele er anlagt med respekt for den smukke natur og har et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, harer og fasaner der går frit rundt på pladsen og i vores egen skov.

 

  

Flere af pladserne har en pragtfuld udsigt ud over fjorden og der er samtidig tæt til faciliteterne. Der er gode teltområder der tilfredsstiller meget varierede behov.

DSC00442 

For at skabe gode læforhold er pladsen opdelt med lave hække og grupper af træer og buske. Vi har 240 pladser og 25 hytter og mobilhomes af forskellige typer.

 

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores arbejde på campingpladsen. Hvis du har en god ide, en forbedring til pladsen eller blot et spørgsmål til os er du alt velkommen til at sende en email.

 

Vidste du !!!!

På mindre en én time kan du nå mere end 10 store attraktioner - eksempelvis LEGOLAND - Horsens Statsfængsel eller Den Gamle By. Se mere i vores brochure her


Hjertestarter på Husodde Strand Camping i Horsens

 Vi ønsker at passe godt på vores gæster, så vi har en hjerte-starter og en normal førstehjælp kuffert i receptionen og personale uddannet i førstehjælp.


Masser af Wifi på Husodde Strand Camping

Vi har moderne 2.4 GHz og 5 GHz WIFI på hele pladsen.

WIFI-kode kan købes i receptionen. WIFI er gratis når der bookes online.


DK LOGOET

Vi er medlem af DK-Camp som er Danmarks største sammenslutning af privatejede campingpladser i Danmark. Dette giver dig mange fordele.


Specielle rabataftaler til glæde for vore gæster

djurs-logo.223x137faengslet-skraa-223x137

legoland-logo.231x137givskud-logo.223x137


Campingpladsen drives i overensstemmelse med campingreglementet af 30. juni 2010, som administreres af Horsens Kommune. Kommunens kontaktoplysninger er: Tlf. 7629 2929, email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Rådhustorvet 4, 8700 Horsens.