object(stdClass)#2712 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

4-stjernede facilitetsbygninger med specielle børnebaderum

Vil du i bad med vikinger, havmåger på en en øde ø og et vikingeskib, så kan du finde det hele i vores nyeste bygning nede ved poolen. Se her:

 

 

To bygninger er placeret i den vestlige del af pladsen, og indeholder masser af badeværelser til voksne, men vi har lavet 2 specielle børneafdelinger, en i hver bygning, med faciliteter i børnestørrelse.

 

Vi har putte en helt ny børneafdeling med brusere, toiletter, håndvaske, pusleafdeling og badekar til de helt små i bygningen. Hele rummet er lavet så du er på en øde ø sammen med en masse vikinger.

Det hele er designet af Joop van den Heuvel fra Holland.

 

Du kan godt begynde at glæde dig til en super oplevelse i den nye bygning her i 2024 - Vi er klar, så ses vi?


Specielt baderum til de mindste af vores gæster i den lille servicebygning lige ved poolen.

 


Specielt baderum til børnegæsterne også i det østlige serviceområde.

 

Servicebygning med 4 stjernede faciliteter på Horsens City Camping

 

Det skal være spændende for alle at være på camping og derfor har vi lavet specielle børneafdelingener med badekar, toiletter og håndvaske til de mindste af vores gæster og naturligvis med pusleplads til de helt små der skal have hjælp. på en børnevenlig camping der skal det bare være sjov at gå i bad, det er det på Horsens City Camping.


Det er meget vigtigt for os at vores servicefaciliteter altid fremstår, rene, pæne og velholdte, Derfor holder vi en høj rengøringsstandard med rengøring op til 2 gange dagligt i højsæsonen.

 

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

 

Husk også altid at efterlade et toilet, en håndvask eller et baderum som du gerne selv ville overtage det.