object(stdClass)#2613 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Tæt på naturen, tæt på livet bare ren afslapning - Fred og ro

 

ikon med fred og ro

Dette område er lavet specielt til dig, der ønsker en “Plads med fred og ro”

Der er ikke noget som at komme hjemmefra og på camping på Horsens City Camping, her man kan komme ned i tempo og genoplade sine batterier.
Du kan tage skridtet fuldt ud og checke ind i vores "fred og ro område". Vær det gode eksempel og vis din familie og dine venner, at de er mindst lige så vigtige som dit arbejde.

Hos os kan du hygge dig og slippe væk fra sure pligter og dårlig samvitighed. Grønne pladser er pladser med fred og ro, visse pladser er naturligvis bedre end andre.
Nogle længere væk fra servicebygninger, nogle tættere på. Lad din mobil blive i tasken, og læg din pc langt væk. Din familie vil de elske dig for det nærvær, du viser ved bare at være til stede og opmærksom. 

De fleste holder ferie for at få et afbræk i hverdagen og for at lade batterierne op. På Horsens City Camping i Østjylland kan du hygge dig og slippe væk fra sure pligter og dårlig samvitighed, uanset om du overnatter i en af vores hytter, i din egen campingvogn, autocamper eller vælger det helt frie liv i et telt.

Fred og ro pladser er grønne på pladskortet. Den grønne firkant viser hvordan du skal placere din vogn/telt for at få den bedst oplevelse.

 

 

 

 

Ledighedskalender - Plads med fred og ro

Herunder kan du se, hvornår vores pladser med fred og ro er ledige.
Vælg de ønskede datoer og begynd din booking.