object(stdClass)#2480 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

En rigtig sandstrand tæt på Horsens

Vi har Horsens bedste badestrand, Husoddde Strand kun 50 m fra bommen. Stranden er meget børnevenlig og badebroen giver gode mulighed for en rigtig svømmetur.

 husodde.strandStranden er kendt for sine gode bademuligheder og gode vandkvalitet. Stranden er naturligvis tildelt det Blå flag af Friluftsrådet.

 

Der er også gode muligheder for leg og solbadning enten på den brede sandstrand eller på græsset foran pladsen ned mod vandet.

 

strand.badebroEr du til lystfiskeri er der også rigtig gode muligheder for det, da der på begge af stranden er store sten hvor det er populært at fiske.

 


Der er muligt at fange flere forskellige fisk direkte fra kysten, lige ud for pladsen. Vi sælger desuden fiskekort til flere fiskesteder.

 

Børnene kan desuden forlyste sig med at fange masser af små krabber direkte fra badebroen og fiskestangen både til krabber m.v kan købes i butikken.