object(stdClass)#2590 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Autocamper - Plads med udsigt eller Stellplatz

 

ikon med fred og ro

Disse områder er lavet specielt til dig, der har en autocamper

En del af campingpladsen er specielt tilpasset de behov som også vore mange autocampergæster har.

Fra din autocamper kan du på a-pladserne nyde synet af Horsens Fjord og Husoddde strand, som med sin bredde og store vandoverflade er imponerende flot.

Du kan parkere din autocamper direkte ved siden af en færdig træterrasse så kan slå markisen ud og sætte dig ud på din egen terrase og nyde dit ophold. Vi har 2 af disse pladser i vores område med plads til børn.

Vi vil gerne yde den bedst mulige service til dig, derfor har vi etableret en serviceplads for autocampere, hvor du kan tømme spildevand og påfyldes rent drikkevand m.v.

A- og S-pladser er pladser specielt til autocampere, visse pladser er naturligvis bedre end andre. A-pladserne har udsigt over Horsens Fjord og stranden. S-pladserne er vores Stellplatze som er belagt med sten og hvor vi har plads til selv de største autocampere året rundt.

 

Camping plads med fred og ro virtueltour

Ta’ på virtuel rundtur

Her kigger du ned ned over autocamperpladserne med udsigt over Horsens Fjord, flyv eller gå en tur og se på hele pladsen.

 

 

Alle autocamperpladserne er naturligvis armerede så de kan klare alle typer autocampere hele året rundt.

Vi henstiller til vores gæster at de placerer sig således at alle i området kan nyde opholdet mest muligt. Det er naturligvis vigtigt at vi alle tager hensyn til hinanden, vi er alle forskellige.

 

 

 

På ferie i autocamper

Når landskaberne suser forbi ruden på autocamperen, roen har sænket sig, og friheden ligger foran én, opstår de bedste samtaler ofte. Pak autocamperen og nyd nogle dages frihed og tosomhed med tid og friheden til at tale – om alt og ingenting. Tid til at hygge og til at opleve Horsens og omegn sammen.

Udnyt jeres ophold hos os til at slappe af og nyde tiden sammen. Eller til at opleve naturen, Horsens by og alle de mange seværdigheder.

 

Forskellige autocamperpladser

Om det bare er nogle dages ferie væk fra hverdagen, eller om I tager på en længere roadtrip, er mulighederne mange. Hos os kan I finde en tryg og fleksibel overnatning med adgang til de faciliteter, der gør ferien behagelig. Samtidig med at I får mulighed for at overnatte i noget af Danmarks smukkeste natur.

Der er billige stellpladser til en hurtigt overnatning og der er store og små pladser med udsigt over fjorden. Du og din autocamper er velkommen overalt på Horsens City Camping.

Her kan du se priserne på autocamperpladser

 

Hvilke pladser er til autocampere

Pladser der er specielt til autocampere på vores pladskort er A-pladser og S-pladser. Firkant viser hvordan du skal placere din autocamper for at få den bedste oplevelse.

 

Horsens City Camping er GREEN CAMPING!

Horsens City Camping har siden 2020 været certificeret som Green Camping - det betyder at når du holder din ferie på hos os, så gør vi hvad vi kan for at leve op til de 17 verdensmål og hele tiden blive bedre.

Når du bader i vores pool er den opvarmet med moderne højeffektive varmepumper og langt det meste af strømmen kommer fra vores egne solceller, som ligger på vores tage. Det er et mål for os at 60% af vores elforbrug skal komme fra vores egne solceller og resten køber vi fra vindmøller som grøn strøm.

Du kan glæde dig hver dag du går ind i et baderum og bruger vores sæbe, toiletpapir eller når du tørrer fingerede efter du har vasket dem. Mere end 80% af de produkter vi anvender er svanemærkede.