object(stdClass)#2588 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Tæt på naturen, tæt på livet bare ren afslapning - Fred og ro

 

ikon med fred og ro

Dette område er lavet specielt til dig, der ønsker en “Plads med fred og ro”

Der er ikke noget som at komme hjemmefra og på camping på Horsens City Camping, her man kan komme ned i tempo og genoplade sine batterier.

Du kan tage skridtet fuldt ud og placere dig og din campingvogn i området "Plads med fred og ro", hvor du sammen med ligesindede er sikret fred og ro. Hos os kan du hygge dig og slippe væk fra sure pligter og dårlig samvitighed.

Grønne pladser er pladser med fred og ro, visse pladser er naturligvis bedre end andre. Nogle længere væk fra servicebygninger, nogle tættere på.

 

Camping plads med fred og ro virtueltour

Ta’ på virtuel rundtur

Her kigger du ned ned over komfortpladserne med fred og ro i den vestlige ende af pladsen, flyv eller gå en tur og se på pladserne.

 

 

Vi henstiller til vores gæster at de placerer sig således at alle i området kan nyde opholdet og muligheden for fred og ro bedst muligt. Det er naturligvis vigtigt at vi alle tager hensyn til hinanden, vi er alle forskellige.

 

 

Hold den ferie, du har brug for på en plads med fred og ro

 

Lad din mobil blive i tasken, og læg din pc langt væk. Din familie vil de elske dig for det nærvær, du viser ved bare at være til stede og opmærksom. Du kan tage skridtet fuldt ud og checke ind i vores "fred og ro område". Vær det gode eksempel og vis din familie og dine venner, at de er mindst lige så vigtige som dit arbejde.

De fleste holder ferie for at få et afbræk i hverdagen og for at lade batterierne op. På Horsens City Camping i Østjylland kan du hygge dig og slippe væk fra sure pligter og dårlig samvitighed, uanset om du overnatter i en af vores hytter, i din egen campingvogn, autocamper eller vælger det helt frie liv i et telt.

 

Hos os kan du hygge dig

Nærvær blomstrer, når der er tid nok. Sæt uret på ferietid og øv dig i at være bevidst til stede i øjeblikket med de helt enkle ting. Når du sidder foran campingvognen i vores fred og ro område og drikker din morgenkaffe med bare tæer i det dugvåde græs. Når du lytter til bølgerne ved stranden. Når du dufter til en blomst, drikker et glas vin, holder din partner i hånden eller I hygger jer i vores opvarmede pool. Så ved du at fred og ro på Horsens City Camping er total nydelse.

 

Sådan finder du vores fred og ro pladser på oversigten

Fred og ro pladser er grønne på pladskortet. Den grønne firkant viser hvordan du skal placere din vogn/telt for at få den bedst oplevelse. Alle pladser har en størrelse på mellem 100 og 120 m2. Størrelsen på den enkelte plads kan dog variere alt efter beplantning og pladsens fysiske placering på campingpladsen. Har den grønne firkant en krafig sort kant er den en såkaldt komfort-plads, der er udstyret med egen vandforsyning og afløb direkte på pladsen.

Find din plads med fred og ro på pladskortet

 

Horsens City Camping er GREEN CAMPING!

Horsens City Camping har siden 2020 været certificeret som Green Camping - det betyder at når du holder din ferie på hos os, så gør vi hvad vi kan for at leve op til de 17 verdensmål og hele tiden blive bedre.

Når du holder ferie hos os kan du også tage den med fred og ro, vi hjælper dig med at din ferie bliver så bæredygtig som mulig når du er på camping i Østjylland, du skal ikke lave om på din hverdag, blot gøre som du plejer så hjælper vi dig med resten.

Når du bader i vores pool er den opvarmet med moderne højeffektive varmepumper og langt det meste af strømmen kommer fra vores egne solceller, som ligger på vores tage. Det er et mål for os at 60% af vores elforbrug skal komme fra vores egne solceller og resten køber vi fra vindmøller som grøn strøm.

Du kan glæde dig hver dag du går ind i et baderum og bruger vores sæbe, toiletpapir eller når du tørrer fingerede efter du har vasket dem. Mere end 80% af de produkter vi anvender er svanemærkede.

Miljøvenlig camping er noget vi tar alvorligt