Gennem den seneste tid har Horsens City Camping modtaget ikke mindre end fem campingpriser. Det gælder både i forhold til danske og udenlandske campister, der har vurderet pladsen via følgende organisationer.
 

Bedste autocamperplads i Danmark

Autocampister er rigtig godt tilfredse med Horsens City Camping. Ifølge tyske ACSI er pladsen kåret til bedste autocamperplads i Danmark i 2022. Kåringen er baseret på medlemmernes vurderinger af autocamperpladser i Danmark. Mere end 50.000 medlemmer har givet deres karakterer til pladserne inden for ni forskellige kategorier. Læs om mulighed for autocamperpladser her!

Bedste autocamperplads i Danmark

Nummer to på PiNCAMP

Horsens City Camping rangerer som nummer to blandt danske campingpladser på PiNCAMP, der er ejet af den tyske Motor- og turistorganisation, ADAC med intet mindre end 21 millioner medlemmer.

Samtidig figurerer pladsen på europæisk plan på top- 100 listen over de højest vurderede campingpladser.

Nummer to på PiNCAMP

Finalist i klassisk camping

Danske campister har vist Horsens City sin anerkendelse i kategorien Klassisk Camping. Her blev Horsens City Camping placeret blandt de fem finalister til Danish Camping Awards 2022. Det er campisterne selv, der har nomineret pladserne, og derefter afgjorde en jury med repræsentanter fra campingbranchen, hvem vinderen blev. Vi har helt sikkert en plads der passer til jer. Læs om jeres mulighed for klassisk camping her!

finalist i klassisk camping ved danish camping award 2022

ADAC giver sin anbefaling

Horsens City Camping har opnået en scorer med 4,5 stjerner. Det giver en status som ”Tipp”-plads, hvilke betyder, at ADAC anbefaler Horsens City Camping til sine 21 millioner medlemmer i Europa.

ADAC giver sin anbefaling

Hollændere giver 4 stjerner

Den hollandske campingportal, ANWB har noteret Horsens City Camping for fire flotte stjerner. Det markerer pladsen som en meget anerkendt plads over for hollandske campingturister, der kikker efter dansk campingferie.

Hollændere giver 4 stjerner