object(stdClass)#2600 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Tag jeres hund med på camping, så hele familien kan nyde ferien. 

 

ikon med plads til børn

Tag din hund med på ferie og nyd vores hundevenlige omgivelser.

Når familien tager på campingferie på Horsens City Camping skal der også være plads til familiens kæledyr, derfor har vi plads til kæledyr på alle pladser og en del af vores hytter.

Der er højt til loftet og masser af plads til lange gåture, hvor du kan nyde naturen omkring campingpladsen sammen med din hund, hvad end du er mest til en travetur i skoven, på stier langs marker eller ved stranden.

På Horsens City Camping har vi en indhegnet hundeskov på 600 m2 i den nordvestlige del af pladsen. Tæt ved campingpladsen, i Elbækskoven, ligger Stensballe Hundeskov på hele 5 hektar.

 

Camping plads med fred og ro virtueltour

Ta’ på virtuel rundtur

Her kigger du ned ned over komfortpladserne med fred og ro i den vestlige ende af pladsen, tag en tur og se på pladsen

 

 

Hundene skal huske at gøre deres ejere opmærksom på, at de ikke må vaskes i vores badeværelser, familiebaderum eller børnebade. Husk også at få en snor i jeres ejere, når I går tur med dem på pladsen, så er posen også lige ved hånden, hvis uheldet er ude.

For at I ikke skal blive væk, skal I også være i snor ved campingvognen eller hytten. 

 

 

På camping med din hund

På Horsens City Camping er der nemt at være på camping med sin hund. Vi har bare et par regler, så alle nyder at være på ferie. Respekter at ikke alle andre gæster er lige så vilde med hunde som du er. Hunde skal føres i snor på hele campingpladsen og på stranden. Hvad end din hund efterlader er dit ansvar, saml det op, vi har masser af hundeposer ved alle bygninger og hundeskovene.

 

Vis hensyn

Menneskets bedste ven skal selvfølgelig også med når i besøger Horsens City Camping i Østjylland. Men husk også at vælge en plads eller hytte der også passer til din hund, så hvis du fx har en hund der har let til at gø, kan du måske overveje at vælge en af de pladser hvor der ikke er så meget trafik. Vi hjælper dig gerne med gode råd om hvordan miljøet er på de enkelte pladser og i hytterne.

Du kan med fordel tage din hunds egen kurv med samt noget hundelegetøj, den kender. Derved føler den sig mere tryg i de nye omgivelser.

Se hvilke i hytter hvor hunde må være med

 

Hold hunden i snor

Horsens City Camping ligger fantatiskt i den dejlige danske natur og det giver helt naturligt adgang til en masser af gode gåture med hunden. Sørg altid for at hold hunden i snor, da løse hunde kan virke skræmmende på andre mennesker og vilde dyr i naturen.

Du kan også lade hunden løbe helt frit rundt i en hunde skov, vi har en lille hundeskov på campingpladsen. Skal der virkelig motioneres så har vi en kæmpe stor hundeskov på 5 Ha (50.000 m2) i Ellebæk Skov, lige bag campingpladsen, kun ca. 1 km skøn gåtur langs med kysten.

Find de pladser hvor der er fred og ro også med hund 

Horsens City Camping er GREEN CAMPING!

Horsens City Camping har siden 2020 været certificeret som Green Camping - det betyder at når du holder din ferie på hos os, så gør vi hvad vi kan for at leve op til de 17 verdensmål og hele tiden blive bedre.

Når du holder ferie hos os kan du også tage den med fred og ro, vi hjælper dig med at din ferie bliver så bæredygtig som mulig når du er på camping i Østjylland, du skal ikke lave om på din hverdag, blot gøre som du plejer så hjælper vi dig med resten.

Når du bader i vores pool er den opvarmet med moderne højeffektive varmepumper og langt det meste af strømmen kommer fra vores egne solceller, som ligger på vores tage. Det er et mål for os at 60% af vores elforbrug skal komme fra vores egne solceller og resten køber vi fra vindmøller som grøn strøm.

Du kan glæde dig hver dag du går ind i et baderum og bruger vores sæbe, toiletpapir eller når du tørrer fingerede efter du har vasket dem. Mere end 80% af de produkter vi anvender er svanemærkede.