object(stdClass)#2139 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Poolen, som ligger i hjertet af børneområdet, er stedet hvor du bruger mange gode timer.

 

 

Poolen er opvarmet, overdækket og vandet er altid mindst 27 grader varmt!
Poolen er lukket for vinteren og åbner igen til St. Bededag!

 

Opvarmet pool åben hele sæsonen

 

Der er både rutsjebane, boblezone, to dybder – og ikke mindst liggestole og parasoller, så du kan altså selv bestemme, hvordan en dag ved poolen skal bruges…

Selvom Horsens City Camping ligger tæt ved Husodde strand, er det nu nemt lige at smutte over i poolen og tage sig en formiddagsdukkert eller flade ud under en parasol med en krimi i hånden – for når der ikke er længere hjem til vognen end et minut eller to til fods, gør det ikke så meget, om du lige har husket det hele.

 

På Horsens City Camping kan du altid hoppe i poolen - uanset vejret.

 

Overdækket pool med stor sol terrasse på Horsens City Camping

 

Poolen er opvarmet ved hjælp af varmepumper og er altid min. 27 grader i hele sæsonen. Vi er Certificerede som Green Camping, så du tage det helt roligt og skal ikke bekymre sig om hverken miljøforurening eller overforbrug – Du kan bare slappe af ved det dejlige poolområde eller fjolle rundt med ungerne i vandet. Der er mulighed for det hele.

Poolen er klar fra kl 9 om morgenen til kl 9 om aftenen, hver dag i hele sæsonen, så det er bare om at hoppe i.

 

Pool priser

Pooladgang 1)


Fri adgang hele dagen25 kr. pr. person

Dagsgæster


Uden pooladgang20 kr. pr. person
Med pooladgang60 kr. pr. person

Poolpakker 2)


Voksne pr. dag30 kr.
Børn (0-12 år) pr. dag30 kr.

Klippekort3


Pooladgang 10 gange220 kr.(22 kr/klip)
Pooladgang 50 gange1000 kr.(20 kr/klip)
Pooladgang 100 gange1500 kr.(15 kr/klip)
1) Dette giver adgang til poolområdet for én person i hele åbningstiden. Der udleveres et chip-armbånd, der skal bæres under hele opholdet.
2) Poolpakken består af fri adgang til poolen i hele åbningstiden, fri WIFI og 50% rabat på én sodavand eller en ispind i vores kiosk. Der udleveres et chip-armbånd, der skal bæres under hele opholdet.
3) 1 klip = 1 adgang til pool. Klippekort kan kun bruges af gæster der står på lejekontrakten og ikke af dagsgæster m.v. Der kan udstedes flere armbånd pr. klippekort. Der betales depositum pr. armbånd.