object(stdClass)#2101 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

NYHED - POOL ER KLAR TIL DIN FERIE

cykler

På Horsens City Camping kan du nu hoppe hoppe i bølgen i vores helt egen pool.

 

Vi har arbejdet hårdt hele vinteren på at vi skal have en overdækket pool med børnepool og en rutschebane klar til her til sommeren 2021.

Poolen er nu klar, så det er bare om at hoppe i.

 

Du kan her se et par billeder fra de første dage poolen var åben, poolen bliver opvarmet til 27 grader og overdækket. Overdækningen kan fjernes når vejret er godt.

 

HorsensCity Camping V2

 

 

Pool priser

Pooladgang 1)


Fri adgang hele dagen25 kr. pr. person

Dagsgæster


Uden pooladgang20 kr. pr. person
Med pooladgang60 kr. pr. person

Poolpakker 2)


Voksne pr. dag30 kr.
Børn (0-12 år) pr. dag30 kr.

Klippekort3


Pooladgang 10 gange220 kr.(22 kr/klip)
Pooladgang 50 gange1000 kr.(20 kr/klip)
Pooladgang 100 gange1500 kr.(15 kr/klip)
1) Dette giver adgang til poolområdet for én person i hele åbningstiden. Der udleveres et chip-armbånd, der skal bæres under hele opholdet.
2) Poolpakken består af fri adgang til poolen i hele åbningstiden, fri WIFI og 50% rabat på én sodavand eller en ispind i vores kiosk. Der udleveres et chip-armbånd, der skal bæres under hele opholdet.
3) 1 klip = 1 adgang til pool. Klippekort kan kun bruges af gæster der står på lejekontrakten og ikke af dagsgæster m.v. Der kan udstedes flere armbånd pr. klippekort. Der betales depositum pr. armbånd.