ikon placering small

Horsens City Camping har beliggenheden der passer, når det kommer til en dejlig ferie med oplevelser, attraktioner og skøn natur.

Horsens City Camping har en central placering i Jylland i forhold til landets mest populære og seværdige attraktioner, forlystelsesparker og kulturelle oplevelser.

Se liste med udvalgte attraktioner og seværdigheder i og omkring Horsens

Campingpladsen ligger på bygrænsen til Horsens – og  centralt i Østjylland. Pladsens beliggenhed giver dig alle muligheder for at fylde ferien med mindeværdige oplevelser og hyggeligt byliv.

danmarkskort beliggenhedl

ikon horsensikon shoppingikon kulturikon naturikon sportikon attraktioner

 


Horsens med det hele...

Horsens med det hele er vores overskrift til en ferie, hvor du mikser campinglivet med oplevelser, seværdigheder og hyggelige familiestunder i Horsens og omegn.

Hvad gemmer sig i de hyggelige gade og stræder? Hvor finder du en lækker restaurant, hvor dine smagsløg udfordres? Og hvilke seværdigheder skal du bare se foruden FÆNGSLET?

Vi står klar med inspiration og vejledning, så du kan opleve lidt mere end du lige forventer!

 

cafe restaurant horsens

Café og restaurant

I Horsens er den gode oplevelse i centrum, og det gælder også når det kommer til mad. Byen byder på et bredt udvalg af danske favoritter, men også de mere eksotiske gourmetoplevelser fra hele verden.

musik teater horsens

Musik og teater

Horsens er efterhånden blevet verdenskendt for sine koncerter i FÆNGSLET med internationale stjerner – men byen kan meget mere end det! Nyd liveunderholdning, koncerter, festivaler, teaterforestillinger, stand-up shows og en masse andre events både indenfor og udenfor bymurene.

shopping horsens

Shopping

Tag på shoppetur i Horsens! Her finder du lækre specialbutikker og kendte varemærker – alt sammen i skøn forening med hyggelige caféer og restauranter.


Udvalgte attraktioner og seværdigheder...

aqua silkeborg
Læs mere her

Aqua Silkeborg 48 km

AQUA Akvarium & Dyrepark er et ferskvandsakvarium og zoologisk center i Silkeborg, Østjylland. Her finder du et væld af oplevelser både inde og ude. Akavariet og dyreparken viser i de danske ferskvandssøer og vandløb samt i store indedørs akvarier.

djursommerland
Læs mere her

Djurs Sommerland 96 km

Djurs Sommerland har Danmarks største rutsjebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Der er forlystelser og aktiviteter til hele dage – og til både små og store legebørn.

Forlystelsesparken ligger i Nimtofte på Djursland – og er en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.

aarhus gamleby
Læs mere her

Aarhus 40 km

Aarhus er Danmarks næststørste by med over 270.000 indbyggere. Aarhus har et helt fantastisk byliv med hyggelige caféer, kulinariske oplevelser, lækre specialbutikker og stormagasiner.

Byen har også et bredt udvalg af seværdigheder og kulturelle oplevelser...

faengsel
Læs mere her

FÆNGSLET 6 km

FÆNGSLET! – et flagskib i Østjylland uden sammenligning, når det kommer til events i Horsens. FÆNGSLET lægger hus til et fængselsmuseum, overnatning, café, iværksætteri, store koncerter, kunstog kulturfestivaler og erhvervskonferencer

givskud
Læs mere her

Givskud Zoo 46 km

Givskud Zoo er en zoologisk have og safaripark. Haven har 700 dyr fra hele verden og som det eneste sted i Danmark kan du opleve gorillaer. Givskud Zoo er placeret midt i Jylland med blot 22 km til LEGOLAND®.

legoland
Læs mere her

LEGOLAND® 60 km

LEGOLAND® Billund Resort er Danmarks mest kendte forlystelsespark. Den er elsket af børnefamilier og børn i alle aldre. Her er mere end 50 forlystelser og masser af action, fart og sjov. LEGOLAND® fylder dagen med oplevelser og gode minder.