object(stdClass)#2699 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Aqua Forum udendørs bassin

Hop med i bølgen den blå - Horsens Aqua Forum er Horsens største og sjoveste badeland

Aqua Forum med det store lege og morskabsbassin

Uanset om du er en stor eller lille vandhund indbyder Aqua Forum til timevis af leg, velvære, motion og svømning for alle!

 

Tag en rask svømmetur i sportsbassinet på 25 m eller spring i vandet fra 1 og 3 meters vipperne, eller er du lidt af en vovehals, så hop i vandet fra den 5 meter høje udspringstårn.


Kan du stadig ikke få nok af fart og spænding, så tag turen i den 50 meter lange vandrutsjebane i morskabsbassinet. Hvor der også er sjove vandfald.

Far og mor de slapper bare heeelt af..

Mor og barn hygger sig i Forum Horsens

Elsker du velvære og afslapning, vil du med garanti også elske massagedysserne, spabadet og boblebænken. Sænk tempoet og nyd nuet. Og glem ikke at forkæle dig selv med en tur i det skønne dampbad, sauna og tylarium.

 

Aqua Forum er et topmoderne center for leg, motion, sport, afslapning og velvære - udstyret med alle de nyeste faciliteter.

 

Aktiviteterne foregår året rundt i det store indendørs Aqua Forum og i sommersæsonen også i det tilhørende udendørs svømmebad.

 

Aqua Forum

Langmarksvej 53

8700 Horsens