object(stdClass)#2699 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }


Besøg Danmarks første børnebondegård ligger i Serridslev kun 15 min fra Horsens City Camping


bornebondeg-logo 


bondebornPå børnebondegården er der mulighed for at opleve en rigtig bondegård med køer, grise, får, kaniner og mange andre dyr i deres normale omgivelser på en rigtig levende bondegård.


Børn der er på ferie elsker dyr og elsker når de kan få lov til at få en god oplevelse. Det er netop ideen med Børnebondegården. 


Børnebondegårde Dortheasminde ejes af Ole Munch, der i 2005 overtog gården efter sine forældre, har løbenede renoveret og moderniseret det hele så den i dag er et moderne landbrug med en tidssvarende produktion.


Til gården hører 70 hektar jord, der er 125 malkekøer og ca. 115 ungdyr og diverse grise, høns, ænder, kaniner, får og geder.


BarnogfaarBørnebondegården er ikke et Mini ZOO

Dyrenes trivsel er meget vigtig med det er ikke et miniZOO, produktionen ag mælk m.v. er som på en normal gård.


Kom ned og oplev en rigtig Børnebondegård, leg på legepladsen og leg i de forskellige labyrinter m.v.


Hele hustanden bliver medlem for 250,00 (2021) og så kan I alle komme på børnebondegården lige så ofte de vil resten af året. Medlemskabet gælder kun for et år uden forpligtigelser.

Børnebondegården

Serridslevvej 41, Serridslev, 8700 Horsens

Læs mere her - www.børnebondegården.dk