object(stdClass)#2662 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

4-stjernede facilitetsbygninger til voksne og børn

Moderne bygninger med baderum, toiletter, familiebaderum og køkkener m.m.

 

 

To bygninger er placeret i den østlige del af pladsen, og indeholder herre- og dameafdeling med toilet/bad, store familiebaderum, handicapfaciliteter og naturligvis en børneafdeling med faciliteter i børnestørrelse.

 

To servicebygninger er placeret centralt på pladsen. Her findes naturligvis også herre- og dameafdelingen med toilet/bad, store familiebade, børnebad og handicapfaciliteter.

Ved begge bygninger findes der også udslag til kemiske toiletter.


Vi bygger ny servicebygning til sæson 2024

Ny Servicebygning med legerum og familiebade til sæson 2024 på Horsens City Camping

 

Sådan ser tegning af vores nye servicebygning på hele 250 m2 ud.

Vi bygger en stor flot ny servicebygning i stedet for legehuset nede ved siden af poolen. Den nye servicebygning kommer til at indeholde 10 nye baderum, de 2 af den bliver handicapvenlige. Vi laver en opholdstue, som også skal bruges som legehus og til kreativt værksted og meget andet, næsten 100 m2 stort bliver rummet, så der er masser af plads til sjov.

Vi putter også en helt ny børneafdeling med brusere, toiletter, håndvaske og pusleafdeling og badekar til de helt små i bygningen. Hele rummet er lavet så du er på en øde ø sammen med en masse vikinger.

Her er en skitsetegning af det nye børnerum som er designet afJoop van den Heuvel fra Holland.

 

tegning af indretning af ny børneafdeling på Horsens City Camping

 

 

Du kan godt begynde at glæde dig til en super oplevelse i den nye bygning i 2024 - Vi ses


Overdækket terrasse ved TV-stuen

 

Servicebygning med 4 stjernede faciliteter på Horsens City Camping

 

Specielle baderum til de mindste af vores gæster

 

 

Det skal være spændende for alle at være på camping og derfor har vi lavet specielle børneafdelingen med badekar, toiletter og hndvaske til de mindste af vores gæster og naturligvis med pusleplads til de helt små der skal have hjælp. Vi har børneafdelinger i både øst og vest afdelingerne.

 

Det er meget vigtigt for os at vores servicefaciliteter altid fremstår, rene, pæne og velholdte, Derfor holder vi en høj rengøringsstandard med rengøring op til 2 gange dagligt i højsæsonen.

 

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

 

Husk også altid at efterlade et toilet, en håndvask eller et baderum som du gerne selv ville overtage det.

 

Udover disse faciliteter har vi en mindre toiletbygning (strandtoiletbygning) der er placeret ved indgangen til pladsen.

Denne bygning er for alle inkl. strandgæster og indeholder toilet, urinal og handicap-facilileter