object(stdClass)#2712 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

4-stjernede facilitetsbygninger til voksne og børn

 

Vi har to serviceområder med masser af toiletter og baderum.


I den vestlige del af pladsen har vi 3 bygninger placeret med herre- og dameafdeling med toilet/bad, store familiebaderum, handicapfaciliteter og to børneafdeling med faciliteter i børnestørrelse.

I den østlige del har vi to servicebygninger placeret. Her findes naturligvis også herre- og dameafdelingen med toilet/bad, store familiebade, børnebad og handicapfaciliteter.

I begge serviceområder findes der også opholdstuer, køkken og udslag til kemiske toiletter.

 

Badeværelser i ny servicebygning i vest

Ovenfor kan du se hvordan de nye badeværelser ser ud.

Vi har bygget en stor flot ny servicebygning i stedet for legehuset nede ved siden af poolen. Den nye servicebygning indeholder 10 nye badeværelser, de 2 af den er handicapvenlige. Vi laver en stor opholdstue på næsten 100 m2.
Den skal som lege-/spillerum og til kreativt værksted, hygge, tv-kigning og meget andet, der er masser af plads til hygge og sjov.

Der er gratis WIFI-hotspot i opholdstuen, som er beregnet til læsning af email. WIFI-Hotspot er ikke beregnet til at spil eller streaming.


 Serviceområde øst med baderum og toiletter

 


Overdækket terrasse ved TV-stuen i østområdet

 

 


Det er meget vigtigt for os at vores servicefaciliteter altid fremstår, rene, pæne og velholdte, Derfor holder vi en høj rengøringsstandard med rengøring op til 2 gange dagligt i højsæsonen.

 

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

 

Husk også altid at efterlade et toilet, en håndvask eller et baderum som du gerne selv ville overtage det.

 

Udover disse faciliteter har vi en mindre toiletbygning (strandtoiletbygning) der er placeret ved indgangen til pladsen.

Denne bygning er for alle inkl. strandgæster og indeholder toilet, urinal og handicap-facilileter