object(stdClass)#2712 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

 

Vi har 3 grillområder på pladsen:

Ved køkkenet på den vestlige servicebygning, hvor vi har et overdækket område med to gasgriller og borde/bænke, naturligvis til fri afbenyttelse.

På terrassen ved den østlige servicebygning, udenfor TV-stuen, her har vi en stor terrasse med to kulgriller og borde/bænke, til fri afbenyttelse.

Så bager vi pandekager over bål for hele familien

 

Bålpladsen, er placeret midt imellem de to servicebygninger. Her er der også en grillrist, og du kan naturligvis også lave mad over bål. Her er også borde/bænke til fri afbenyttelse.

 

Hvis du vil bruge rigtigt brænde, kan du altid henvende dig i butikken, så kan vi levere dig brænde i mindre mængder.

 

På bålpladsen tænder vi jævnligt op når vejret tillader det og bager snobrød eller pandekager med børnene.

  

 

Du kan naturligvis også grille nede ved hytten, campingvognen eller teltet. Hvis du bruger engangsgrill beder vi dig dog sørge for at lægge en flise eller andet ikke brændbart under for at skåne græsset/træterrasen. Vi har masser af fliser du kan låne, spørg blot i receptionen.

 

Samtidig beder vi om din hjælp til at fortælle os hvis nogle af faciliterne ikke lever op til dine krav, for så lever de heller ikke op til vores.

grillmad

 

Husk at rengøre den grill og bord m.v. du har brugt, så den er i en stand som du gerne selv ville overtage den.