object(stdClass)#2646 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Tæt på legepladsen, poolen, stranden, nye legekammerater og ikke mindst hinanden

 

Ikon - Camping med børn

Dette område er lavet specielt til dig, der tager på camping med børn

Dine børn kan ikke få nok af at lege med hinanden og deres nye legekammerater. På den helt nye legeplads morer de sig med det store klatrestativ, poolen, hoppe puden, sandkassen og meget mere.

Som forældre på en plads til børnevenlig camping får du en mere afslappende ferie og større overskud til at nyde nærheden med dine børn.

Gule pladser er pladser specielt til familier med børn, visse pladser er naturligvis bedre end andre. Alle pladserne ligger i nærheden af servicebygningen, legepladsen og poolområdet.

 

Camping for børn - se legeplads tag en virtuel tour

Ta’ på virtuel rundtur

Her er du ned midt på legepladsen, du sidder på kanten af sandkassen, gå en tur og se på pladsen.

 

 

Vi henstiller til vores gæster at de placerer sig således at alle i området kan nyde opholdet, så specielt alle børnene får den bedste ferie. Det er naturligvis vigtigt at vi alle tager hensyn til hinanden, vi er alle forskellige.

 

 

 

Rammerne til en perfekt familie venlig campingferie.

Vi har noget for alle generationer. Vi er selv en børnefamilie. Det er derfor vigtigt for os at pladsen er børnevenlig derfor er campingpladsen delt op i forskellige områder og denne del af pladsen er lavet børnevenlig så når du er på camping med din børn, så skal børnene have lov til at more sig og du skal hev lov til at slappe af alene og sammen med dine børn.

Derfor, tag på camping med hele familien og oplev samværet med dem, du holder af og bo tæt på Horsens fjord, Horsens centrum og masser af smuk natur.

 

Børnevenlig camping for store og små børn

Pladsen er børnevenlig for børn i alle aldre.

Vi har en udendørs legeplads med et stort legestativ, hvor der kan leges i timevis med nye legekammerater, en hoppepude, en trampolin og en helt nu panna bane hvor der kan spilles bold eller hokey.

Der er også mulighed for at spille fodbold nede på stranden, hvor der masser plads til masser af boldleg.

 

Camping med pool – Overdækket poolområde varm vandtemperatur

En lækker overdækket pool, der er opvarmet til mindst 27 grader, er bare sjovere!

Selvom vores poolområde ligger i Danmark, er vandet altid mindst 27 grader varmt og dårligt vejr findes ikke - poolområdet er overdækket af et stort glastag. Her er plads til børn og voksne i alle aldre – og I er sikret familie camping i Østjylland af højeste kvalitet.

Hyg dig med børne i den meget børnevenlig pool eller tag en forfriskende morgensvømmetur.

OBS! Der er kun adgang til poolen for campingpladsens gæster.

Se vores børnevenlige pool

 

Lige ned til Husodde Strand

Når man tager familien på camping i Østjylland er det perfekt at have strand, vand og natur helt tæt på.

Det har du på Horsens City Camping, der er fra campingpladsen kun 75 meter til vandkanten på Husodde strand.

Horsens City Camping har beliggenheden der passer, når det kommer til en dejlig ferie med oplevelser, attraktioner og skøn natur.

 

Hvilke pladser er børnevenlige pladser

Børnevenlige pladser er gule på vores pladskort. Den gule firkant viser hvordan du skal placere din vogn/telt for at få den bedst oplevelse. Alle vores pladser til familier børn på Horsens City Camping er mellem 100 og 140 m2.

Her kan du se vores pladskort

 

Horsens City Camping er GREEN CAMPING!

Horsens City Camping har siden 2020 været certificeret som Green Camping - det betyder at når du holder din ferie på hos os, så gør vi hvad vi kan for at leve op til de 17 verdensmål og hele tiden blive bedre.

Når du bader i vores pool er den opvarmet med moderne højeffektive varmepumper og langt det meste af strømmen kommer fra vores egne solceller, som ligger på vores tage. Det er et mål for os at 60% af vores elforbrug skal komme fra vores egne solceller og resten køber vi fra vindmøller som grøn strøm.

Du kan glæde dig hver dag du går ind i et baderum og bruger vores sæbe, toiletpapir eller når du tørrer fingerede efter du har vasket dem. Mere end 80% af de produkter vi anvender er svanemærkede.