object(stdClass)#2589 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Helt tæt på fjorden, tæt på naturen og friheden til at være menneske

 

ikon udsigt

Dette område er lavet specielt til dig, der ønsker “Plads med første klasses udsigt”

Fra din campingvogn kan du nyde synet af Horsens Fjord, som med sin bredde og store vandoverflade er imponerende flot.

Du får ro i sjælen, når du om morgenen eller om aftenen oplever stilheden og naturens farver spille i fjorden. I løbet af dagen er livet på fjorden - vandet, fuglene, fiskeriet, badegæsterne, kajakroere, windsurfere og fritidssejlere - en fornøjelse at observere og deltage i.

Lyseblå pladser er pladser i første række med udsigt, visse pladser har naturligvis bedre udsigt end andre da der er bevoksning udenfor pladsen.

 

Ta’ på virtuel rundtur

Her står du ved plads 101/102 midt på pladsen, gå en tur og se på pladserne med udsigt i 1. række.

 

 

 

 

Camping på udsigtplads i 1. række

Horsens City Camping er en campingplads, der er placeret på et helt unikt stykke land, en odde helt ned mod vandet. Det giver nogle helt særlige muligheder for forskellige placeringer på pladsen, vi har pladser med godt læ for vinden og udsigt og pladser specielt til børnefamilier og meget mere, læs mere her.

1. række pladser ligger med fri udsigt over vandet. Med en 1. række plads får I en placering på campingpladsen, der ligger kystnært og med den bedst mulige udsigt ud over vandet.

Den største ulempe ved 1. række pladserne er, at der ikke er de bedste læforhold. Eneste undtagelse er plads nr. 100 & 101, der samtidig ligger fantastisk smukt med god beplantning og godt i læ for den hårde vestenvind, uden at det gå ud over den flotte udsigt over Horsens fjord.

Stranden er igen i år tildelt det blå flag på grund af den høje kvalitet af badevandet ud for campingpladsen.

 

Lige ned til Husodde Strand

Når man tager familien på camping i Østjylland er det perfekt at have strand, vand og natur helt tæt på. Det har du på Horsens City Camping, der er fra campingpladsen kun 75 meter til vandkanten på Husodde strand.

Horsens City Camping har beliggenheden der passer, når det kommer til en dejlig ferie med oplevelser, attraktioner og skøn natur.

Nyd stranden og de mange aktiviteter
 

Sådan finder du vores standpladser på oversigten

Strandpladser er lyseblå på pladskortet. Den lyseblå firkant viser hvordan du skal placere din vogn/telt for at få den bedst oplevelse. Alle pladser har en størrelse på mellem 100 og 140 m2. Størrelsen på den enkelte plads kan dog variere alt efter beplantning og pladsens fysiske placering på campingpladsen.

 

Horsens City Camping er GREEN CAMPING!

Horsens City Camping har siden 2020 været certificeret som Green Camping - det betyder at når du holder din ferie på hos os, så gør vi hvad vi kan for at leve op til de 17 verdensmål og hele tiden blive bedre.

Når du bader i vores pool er den opvarmet med moderne højeffektive varmepumper og langt det meste af strømmen kommer fra vores egne solceller, som ligger på vores tage. Det er et mål for os at 60% af vores elforbrug skal komme fra vores egne solceller og resten køber vi fra vindmøller som grøn strøm.

Du kan glæde dig hver dag du går ind i et baderum og bruger vores sæbe, toiletpapir eller når du tørrer fingerede efter du har vasket dem. Mere end 80% af de produkter vi anvender er svanemærkede.

Miljøvenlig camping er noget vi tar alvorligt