object(stdClass)#2695 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(20) "Plads til fred og ro" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Hyggelig luksus dobbelthytte til 6 personer med 2 værelser og bad/toilet - 30 m2.

 

Hytterne er under bygning som det også fremgår af billederne. For at være helt sikre, er det først muligt at booke et ophold i den fra 15. maj

 

Hytten ligger ugeneret oppe i skovkanten med udsigt ud over hele campingpladsen. Med store træer som nabo og med udsigt til poolen og legepladsen. Hytterne er indrettet som dobbelthytter, så de kan lejes samlet 2 og 2 som en stor hytte på 50 m2 med plads den store familie eller to generationer.

 

 

Vi har 4 af disse dejlige 30 m2 luksus luksus familiehytter til 6 personer med 2 værelser, badeværelse og hems.

Hytterne har opholdsrum med sofa, spiseplads og køkken med bl.a. opvasker. Badeværelse og 2 soveværelser, hvor det ene er med dobbeltseng og dobbelt klædeskab, det andet er med 2 enkeltsenge.

På den møblerede terrasse, der vender mod sydøst, er der rig mulighed for at hygge sig og nyde udsigten og hold øje med børnene.

Soveværelserne er opdelt i et med dobbeltseng (160x200) og et med 2 senge (80x200) og oppe på hemsen er der to hyggelige sovepladser (80x200). Alle senge en boksspringmadrasser med dyner og puder.

I opholdsrummet er der spiseplads og i køkken med komfur, ovn med enhætte og der er naturligvis opvaskemaskine i hytterne. Du kan naturligvis også så TV i vores hytte.

Hytten har gulvvarme og opvarmes med fjernvarme fra vores energivenlige træpillefyr.
florplan 6 hytte 2v bad incl hems 2 liggende

 

Hytterne er forbundet parvist med en intern dør, så du kan leje hytterne samlet som en hytte på 60 m2 til den store familie, 2 generationer på ferie eller blot 2 par der holder ferie sammen, hver for sig.

På pladsoversigten kan du finde hytterne som H31, H32, H33 og H34.

 

Ledighedskalender

Her kan du se, hvornår vores forskellige 30 m2 dobbelte luksushytter er ledige.
Vælg den ønskede dato og begynd din booking.

 
 

Det er ikke tilladt at have hund med i denne hytte!

 

 

 

Din hund må ikke være i vores hytte på ferie Du må ikke have hund med i denne hytte!

I lav- og vintersæsonen kan hytterne være kolde, hvis der ikke er tændt for varmen inden du ankommer.
Vi har ikke varme på hytterne, som en del af vores miljøcertificering og fordi vi ikke ønsker at fyre for fuglene.
Når du booker online skal du blot vælge at du ønsker hytten opvarmet inden du kommer. Du kan også skrive en mail eller ringe til os.