object(stdClass)#2506 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

- lige ned til Horsens fjord.

Vinter ved Husodde Strand - is på vandet

"Sneen knirker under fødderne, men ellers er der tyst, da lejrchef på Husodde Strand Camping i Horsens, René Kofoed, viser rundt på pladsen. Selv fuglene er tavse, så kun deres forskellige spor på kryds og tværs i alt det hvide afslører dem."

reception vinter 250Citatet er fra journalist Søren Flott fra Jyllandsposten der besøgte os tilbage i 2010, sne var der masser af på hele pladsen.


Siden er Husoddde Strand Camping blevet til Horsens City Camping, men vintercamping findes stadig i Horsens. Vintercaming er helt anderledes end sommercamping, her er det roen og freden der tæller. En af vores helårscampister bemærker "Her er så smukt, når sneen ligger på alle træerne", hendes mand udtaler samstemmende "og når vi er ude og gå, kan vi se dyrenes spor. Her er både harer og fasaner, der spankulerer rundt omkring."

Servicebygning varm og åben hele vinteren

Vinterudsigt-250xVi har i investeret i ny vej og dræning i hele vinterområdet. Til vore vintergæster holder vi servicebygningen i den østlige ende af pladsen åben og varm hele vinteren, således at man kan få et bad uden at "fryse tæerne af".


Vore store hytter er ligeledes åbne hele året. 

Vintercamping for begyndere

Klik her og se nogle af de råd vi mener er rigtig gode at tage med, specielt hvis man skal prøve at vintercampere første gang.

 

Snerydning og arbejde på pladsen

Vi rydder sne i det omfang det er nødvendigt og salter rundt om bygningerne, men vi forsøger at undgå at salte på vejene og anvender i stedet grus, sand og andre materialer, således at vi ikke ødelægger naturen og græsset.

Vintervogne2-250xI vinteren 2010/2011 Har vi udført et større græs- og jordforbedring arbejde i vinterområdet. Vi indskrænker derfor kørsel med biler på græsarealer til det absolutte minimun og lukker i perioder kørsel på græsareale helt.

Vi har fra 2019 får tilladelse til at have vinterpladser med udsigt over fjorden, til de gæster der kommer og blot bor hos os nogle enkelte dage i løbet af vinteren.

 

I vinteren vil vi ligeledes begrænse kørslen på græsarealerne, således at vi kan få helt styr på græsarealerne og kun tillade kørsel på veje og anviste P-områder. Vi håber naturligvis på vore gæster forståelse for at vi vil undgå de problemer vi har haft med dybe spor i græsset og den meget mudder. Vi vil løbende ligge sand på jorden, for at forbedre den. sammen´med græsfrø og gødning. Hvis vinteren bliver grøn og våd er det dog helt umuligt for os at holde mudderet væk. Så hvis det ikke bliver frostvejr, kan græsset blive meget blødt og der kan blive mudret. Gummistøvler anbefales.

Det kan desuden forekomme andet arbejde på pladsen, dette vil dog fortrinsvis forekomme i hverdagene.

Kiosken har lukket men vi sælger gas i receptionen. Vi har dog morgenbrød i weekenden, hvis du bestiller dagen før.

Klik her for at se priserne for vintercamping som fastligger og som alm. campist

Vi glæder os til at byde velkommen til jer som vintergæster på Horsens City Camping

Dorthe og René