object(stdClass)#2500 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Her kan du læse om brugen af WiFi, når du er gæst hos os

WIFI drengx600WiFi på Husodde Strand Camping er højhastighedsnet (2.4 GHz og 5 GHz) og er ikke gratis og beskyttet med password.
I receptionen kan du købe adgang til nettet.

 

HUSK - Når du bestiller din ferie via onlinebooking, giver vi dig gratis WIFI*) til i ferien


Prisen for WiFi er:

12 timer kr. 15,-
24 timer kr. 25,-
 - herefter pr. døgn kr. 10,-
     
Helsæson kr. 550,-
For-/Efterår-/Vintersæson kr. 350,-

 

BEMÆRK For alle priser, tilbud og "gratis Wifi"  gælder at, dette er for 2 enheder med ubegrænset forbrug. Tiden starter når der logges på 1. gang, dog senest 1 time efter købet. *) Ved indtjekning udleveres en voucher med koder til hver person, dog maks. 2 samtidige enheder totalt.


Man må som gæst påregne, at det trådløse net ikke fungerer 100 % optimalt overalt på pladsen. Der er mange faktorer, der spiller ind på kvaliteten.

Træer

Når det trådløse signal skal passere gennem de forskellige typer af bevoksning rundt omkring på campingpladsen svækkes signalet. Når træernes blade tilmed er våde, svækkes signalet markant.

Bygninger

Bygninger er ligeledes en forhindring for WiFi-signalet. Moderne bygninger med isolering, tagpaptag m.v. udgør en væsentlig barriere.

Campingvognen

Ofte vil man du opleve at signalet fungerer uden for campingvognen men ikke inden for, eller på den ene side men ikke på den anden. Dette hænger sammen med, at signalerne svækkes betydeligt, når det skal igennem campingvognen – det samme gør sig gældende med biler, der også ”skygger” for signalet.

 

For et sikkert signal henviser vi til TV-stuen og legehuset. Ofte kan man logge på ved en serviecbygning og ”bære” signalet med sig videre ud i på pladsen.


Da alle disse forhold er dynamiske vil man opleve, at signalet vil variere over dagen.


I receptionen vil vi naturligvis hjælpe dig i det omfang vores evner rækker, men vi har begrænsninger, da der findes mange forskellige, telefoner, tablets og bærbare computere. Men I er altid velkomne.