object(stdClass)#2896 (9) { ["urla"]=> string(0) "" ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> string(0) "" ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> string(0) "" ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Sommerferie med storhygge på Djurs Sommerland

Campinghygge på Horsens City Camping

Det er den perfekte ferie

djurs skatteøen600

 

Tag familien med og nyd årets bedste stunder i Djurs Sommerland. Her er store oplevelser nok til flere dage!

Få rabat på billetterne når du bestiller din ferie hos os

Hold på hat og krumsabel, når Piraten – én af verdens bedste rutschebaner – suser nedad fra 32 meters højde med 90 km/t. Og forvent skumsprøjt i skægget, når Skatteøen – Nordeuropas største water coaster – sender jer ud på søens dyb med 70 km/t i det vildeste vandplask

 

Verdensklasse-sjov for hele familien

 

Er I klar til fart, spænding og leg for hele familien? Verdensklasse-sjov venter i Nordens største sommerland. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland, sjove legeområder og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor parken blev kåret til Danmarks bedste forlystelsespark 5 år i træk.

 

El Grito Drop Tower – Nyhed 2024

Nyeste skud på stammen er El Grito Drop Tower. Årets kæmpenyhed i Mexicoland er Djurs Sommerlands højeste til dato og ikke for sarte sjæle. Oplev den vildeste udsigt, når I stiger 60 meter til vejrs, og nyd et øjebliks nervepirrende stilhed, før I suser mod jorden med 100 km/t.

 

djurs skatteøen600

 

Dinosaurland

Oplev Dinosaurland, hvor du blandt andet kan møde 25 dinosaurer i fuld størrelse og prøve 6 supersjove forlystelser. Sus frem og tilbage på ryggen af et gigantisk dinosaurskelet med 70 km/t i SpinOsaurus – Danmark eneste Disk’o Coaster - og giv den fuld gas i Motorbike Derby på de sejeste motorcykler, før Fossilvaskeren snurrer jer rundtosset.

Vil I helt tæt på de 25 vilde dinosaurer, så tag en tur i familierutschebanen, T-Rex Family Coaster, eller på jeep safari i Dino Xpedition, før I udforsker Dinosaurlegepladsen.

 

djurs skatteøen600

Bondegårdsland med 11 forlystelser

Træd inden for i Bondegårdsland - et temaland med 11 forlystelser. Mærk suset i det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald, der ryster mælk til milkshake? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er to tønder land fyldt med sjove oplevelser for både børn og deres legesyge forældre.

 

djurs skatteøen600

 

Køb entrebilletter til Djurs Sommerland hos Horsens City Camping

Før og efter din ankomst til Horsens City Camping kan du købe entrebilletter til Djurs Sommerland med rabat – og samtidig få fordel af at springe køen over og gå direkte ind i parken.

 

 

Djurs Sommerland Feriepakker

Her på websitet kan du bestille Djurs Sommerland Feriepakker, der består af overnatning og entrebilletter til Djurs Sommerland til en favorabel pris. Bestil her


Djurs Sommerland

 

Randersvej 17
8581 Nimtofte
Tlf 7533 1333

 

Læs mere og se åbningstider - www.djurssommerland.dk