object(stdClass)#2614 (9) { ["urla"]=> bool(false) ["urlatext"]=> string(0) "" ["targeta"]=> string(0) "" ["urlb"]=> bool(false) ["urlbtext"]=> string(0) "" ["targetb"]=> string(0) "" ["urlc"]=> bool(false) ["urlctext"]=> string(0) "" ["targetc"]=> string(0) "" }

Destination Kystlandet – din online turistinformation

Gågade i Horsens - Danmarks bredeste gågade med masser af aktiviteter og mulighed for shopping

Velkommen til Horsens og en ferie på østkysten spækket med gode oplevelser. I Horsens finder du både smuk natur, kulturelle oplevelser samt store koncerter og sportsbegivenheder.

 

Turist i Horsens ! We Love Having You Here !

Horsens centrum kun 5 km fra Horsens City Camping !

 

Cafeliv i Horsens

Horsens centrum ligger kun 5 km fra Horsens City Camping, og byen rummer en god blanding af storbyens energi og den mindre bys charme. I Danmarks bredeste gågade er der masser af gode shoppingmuligheder og hyggelige spisesteder. Derudover byder midtbyen på skattejagt, gadekunst, legepladser og grønne oaser – der er noget for enhver smag.

 

I Horsens finder du mange historiske oplevelser, f.eks. det gamle Horsens Statsfængsel, der er omdannet til Fængselsmuseet - FÆNGSLET. Glem alt om støvede udstillinger, her bliver du klogere med en museumsoplevelse der får alle sanser i spil.

 

Vil du ud i naturen med frisk luft, kan du gå en tur rundt om Bygholm Sø, tage en tur rundt om Horsens Fjord eller en af de mange andre naturoplevelser i Kystlandet.

Horsens Fjord en attraktion du både kan cykle rundt, bade i eller sejle på

 

Vi elsker gæster i Horsens - ”We Love Having You Here”, fordi vi oprigtigt holder meget af at have gæster på Horsens City Camping og ønsker, at du får et fantastisk ophold med masser af aktiviteter og særlige oplevelser.

 

Hvis du søger inspiration til din ferie i Horsens og resten af Kystlandet, kan du også finde en masse turforslag, seværdigheder og naturområder på kystlandet.dk.


Vi håber, du vil nyde dit ophold i Horsens!

Kystlandet logo


FÆNGSLET
Fussingvej 8 - 8700 Horsens
Tlf.: 7560 2120
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Læs mere her - www.kystlandet.dk